GrowthWheel spreekt Nederlands.
Maak gebruik van de GrowthWheel-Tools in het Nederlands.

Screen Shot 2018-09-17 at 11.01.00 AM.png

GrowthWheel is een visuele toolbox en een online platform. De meegeleverde softwaretools dienen start-ups en groeiondernemingen bij besluitvorming en actieplanning.

GrowthWheel helpt ondernemers bij het opbouwen van hun bedrijf door middel van een eenvoudig, actiegericht proces dat volledig aansluit op de manier waarop de meeste ondernemers denken en werken.

Voor bedrijfsadviseurs betekent de hoge flexibiliteit van de toolbox dat deze volledig kan worden geïntegreerd in bestaande consultingtools en kan worden aangepast aan de behoeften van de cliënt. De cliënten zelf kunnen eveneens de tools gebruiken en op die manier tijd besparen voor de adviseur.

 

Hieronder volgt een korte inleiding op het ontwerp van GrowthWheel.

Een compleet beeld dankzij 360° screenings.
Alles voor het bedrijf in één toolbox.

Screen Shot 2018-09-17 at 11.03.12 AM.png

GrowthWheel is ontworpen op basis van het idee dat alle bedrijven - in alle sectoren en in alle fasen van de onderneming - vier lange termijn uitdagingen delen:

Men moet een aantrekkelijk bedrijfsconcept ontwikkelen, op basis daarvan een sterke organisatie opbouwen, duurzame klantrelaties onderhouden en zich tegelijkertijd op winstgevende operaties richten.

Ontdek de tools