GrowthWheel kommer till Sverige

Anslut dig till en gemenskap av 2,800+ företagsutvecklare/rådgivare, inkubator chefer och entreprenörskapslärare i 38 länder som använder våra verktyg för att hjälpa sina kundföretag ta beslut och åtgärda.

Entreprenörer bygger nya företag som skapar välstånd och jobb, och varje företag behöver en företagscoach som hjälper dem ta rätt beslut och åtgärda.

GrowthWheel är en visuell verktygslåda och en molnbaserad plattform för beslutsfattning och åtgärdsplanering.

Wheel-Swedish.png

GrowthWheel hjälper entreprenörer bygga sina verksamheter genom en enkel aktivitetsorienterad process som reflekterar hur de flesta entreprenörer tänker och arbetar.

För affärscoachen betyder verktygslådans flexibilitet att den helt kan anpassas till redan existerande konslutverktyg och kundens behov, och kan även användas av kunden själv vilket sparar tid.


Certifiering och licens
—Få tillgång att använda verktygen med dina kunder

Deltag i en certifieringskurs och få en personlig licens att använda verktygen och mjukvaran med dina kunder. Du kan antingen deltaga i en tvådagarskurs någonstans i Sverige eller göra din certifiering på nätet för att bli en GrowthWheel certifierad coach.

Certifiering

Deltag i en tvådagarskurs eller certifieras över internet för att bli en GrowthWheel certifierad coach.1536068327115.png

Verktygslåda

Verktygen på papper eller på nätet hjälper dig att få fokus, sätta agendan, ta beslut och åtgärda.1535976309824.png

Molnbaserad plattform

Samarbeta med dina kunder, dela verktyg och skapa rapporter som kartlägger kundens utveckling som aldrig förr.


Priser och avkastning på investeringen
—Alltihop för priset av en textbok per entreprenör

Priset för att bli en certifierad och licensierad användare av GrowthWheel är uppdelat på en kursavgift för träning och certifiering och en årlig licensavgift per användare.

GrowthWheel International erbjuder olika kostnadsupplägg för affärscoacher, utbildare och mentorer, men alla uppläggen är i slutänden jämförbara med en textbok per entreprenör lite beroende på hur många entreprenörer du jobbar med.

För en del licenstagare erbjuder GrowthWheel nya intäktströmmar dels därför att slutanvändarna i sin tur betalar en avgift, eller för att sponsorer attraheras av de påtagliga fördelarna som GrowthWheel ger.


Öppet introduktionswebinar (på engelska)
—45 min snabbintroduktion med Q&A

Att delta i ett webinar är det snabbaste sättet att lära sig allt du behöver veta för att ta beslut angående GrowthWheel certifiering och licensiering. På webinaret tar David Madié, GrowthWheels grundare och VD, dig igenom konceptet och demonstrerar den visuella verktygslådan samt GrowthWheel Online.

Detta är din möjlighet att lära dig hur vårt supportsystem för affärsutveckling fungerar som hjälper dig definiera de viktigaste fokusområdena för alla sorters företag och hjälper dina kunder nå resultat snabbare.


Itzinya
—Vår GrowthWheel Partner i Sverige

Vår partner i Sverige är ett företag vid namn Itzinya AB som specialiserat sig på Startup-akademier och inkubatorer för unga entreprenörer. De är etablerade i 5 länder till dags dato och rullar ut sitt koncept genom lokala partners i Europa, Afrika and Asien.

Grundaren Håkan Sandberg har tidigare erfarenheter i ledarskap och effektivitetsutveckling där han hjälpt organisationer nå resultat som kräver förändring i det mänskliga beteendet. Han var ansvarig att starta och utveckla verksamheten för ett globalt varumärke på den turkiska marknaden och ta det till toppen bland leverantörer av kompetensutveckling för ledare. Som säljansvarig etablerade han långvariga affärsrelationer med kunder som: GM, 3M, Citibank, Danone, Coca-Cola, EC Delegation, Maersk, Marks & Spencer, Mercedes-Benz, Nokia Siemens Networks, Roche, Nestle bland andra. Han har även erfarenheter som chefscoach.